luni, 15 martie 2010

PREZENTARE - BLOG IN REFACERE

Desi doream de ceva vreme a crea un blog, am considerat ca existau suficiente bloguri pentru satisfacerea nevoilor diverse ale cititorilor.

Din cele observate in ultima vreme, majoritatea blogurilor , daca la inceput erau caracterizate printr`un formalism excesiv si lipsa de originalitate - unele chiar si azi te uiti pe ele si ai impresia ca citesti un anunt de presa - astazi se cade in cealalta extrema , dar nu asta ar fi problema cat faptu ca si in cazul acestei treceri in domenii cu caracter subiectiv se observa o oarecare ..repetare a anumitor teme prostesti, oarecum lipsite de substanta [sper ca nu am ofensat pe nimeni prin cele spuse].

Astfel am ajuns la concluzia ca totusi e nevoie de un aer de schimbare in peisaj. Spre surprinderea mea, blogul deja exista doar ca nu era definit - il creasem cu ceva vreme inainte de perioada admiterii la facultate astfel ca am uitat cu desavarsire de acesta.

In perioada ce va urma, postarile pe care le voi realiza vor cuprinde teme din domenii precum:
  • mass`media [M`M]
  • juridic & politic [J`P]
  • lucruri de zi cu zi - offline [OFL]
  • s.a.m.d.
Prescurtarile din paranteza vor fi utilizate pentru a indica domeniu de care apartine relatarea respectiva pentru a scuti astfel anumite persoane de pierderea timpului pt citirea unui articol dintr`o materie pentru care ei nu prezinta nici un interes
De asemenea doresc prin acest blog a da posibilitatea si celor care doresc a face unele postari cu subiecte de calitate dar care nu au timpul necesar pentru asa ceva, astfel ca pe langa obijnuitu domeniu va mai exista si o indicatie suplimentara care va indica autorul - in cazu articolelor realizate de mine va fi [eddy60]
ex: [M`M] [eddy 60] Nume postare
[OFL] [x] Despre etc

ALTE PRECIZARI:

Nu toate articolele care vor fi postate vor fi pe gustul tuturor,unii prefera 'merele',altii 'perele', dar nu poti avea mereu un cos plin cu ambele fructe.
Postarile nu vor fi realizate la un interval de timp constant, publicarea acestuia tine de inspiratia autorului.
Sunt nou in acest domeniu [al blogului] dar sper ca acest lucru sa nu reprezinte un impediment in cele propuse a realiza prin acest blog.
Tin a preciza de inainte faptu ca comentariile peiorative, reclamele si spamurile nu vor apuca prea mult timp postate pe acest blog.

Voi fi receptiv in cazu unor idei exterioare,astfel daca aveti anumite sugestii, nu ezitati a va exprima opinia.
O zi buna in continuare.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-a placut foarte mult si imi place blogul tau. unele idei m-au ajutat sa trec peste greutatile din viata mea. Mi-ar placea de asemenea sa intalnesc omul din spatele acestor idei minunate, desigur, daca vei vrea. Irina

Trimiteți un comentariu